Zaynah

  (klik op de foto voor haar fotoalbum)

 

 

Zaynah is inmiddels 6 jaar en heeft een sterke eigen persoonlijkheid. Ze heeft een opgewekt en temperamentvol karakter. Ze is heel zelfbewust en ze weet heel goed wat ze wil en wat ze niet wil.

 

 

Zaynah is erg op haar baasjes gericht en heel gehoorzaam. Ze is een ontzettende knuffelkont en wil graag overal bij betrokken worden. Met haar vertederende uitstraling en brede lach weet ze ons ook altijd aan het lachen te maken. Ze is voor ons echt een wereldmeid. Naar vreemde mensen is ze gereserveerd en terughoudend.

 

Beschermen en waken zijn taken die ze zeer serieus neemt.

 

Zaynah is een zeer intelligente en energieke hond en heeft een enorme werklust. Ze is een echte werker die zowel lichamelijk als geestelijk veel uitdaging nodig heeft. Ze houdt van lange wandelingen en spelen maar ze wil zich ook graag nuttig voelen. Ze is echt voldaan als zij opdrachten krijgt waarbij ze moet nadenken.

 

Zaynah heeft de puppycursus gevolgd, de basistraining en clickertraining. Zaynah is erg enthousiast en gedreven tijdens de trainingen maar kan soms wel eens eigenwijs zijn. Ondanks haar grote werklust laat ze zich niet dwingen om iets te doen wat ze niet wil. Momenteel trainen we met haar doggy dance en andere activiteiten voor de fun! 

 


 
JOOMLA TEMPLATES Joomla Templates By JoomlaBear