Judy

 (klik op de foto voor haar fotoalbum)

 

Judy (Golden Retriever) was onze tweede hond via herplaatsing maar helaas hebben wij op 10 september 2008 afscheid van haar moeten nemen. Ze is 9 jaar geworden en de mooie herinnering van de geweldige tijd die we samen hebben gehad zullen altijd blijven.

 

Judy was een hele lieve, zachtaardige en dankbare hond met een heel bijzonder karakter.

Ze was sterk gehecht aan eigen huis en haard. Thuis, met haar eigen speeltjes en knuffels, was ze helemaal in haar element en het liefst wilde ze de hele dag samen spelen en knuffelen.

 

Naar vreemde was ze terughouden en gereserveerd maar als Judy je eenmaal in haar hart gesloten had dan was dit voor altijd.

 

Ze kon ook erg komisch uit de hoek komen en dit wist ze zelf ook heel erg goed. Met haar mooie bruine ogen, haar zachte blik, brede glimlach en haar swingende heupen probeerde ze ons telkens weer te verleiden.

 

In huis was ze erg aanhankelijk en had ze een grote ‘will to please’ . In het samenspel was ze erg speels en uitbundig. Buitenshuis was ze echter een individualist, ze ging haar eigen gangetje en liet zich ook niet snel verleiden door iets lekkers of een andere beloning. Ze kon behoorlijk eigenzinnig zijn maar ze had een gevoelige aard.

 

Judy was 6 jaar toen ze bij ons kwam. Ze was erg angstig en onzeker en van iedere beweging was ze erg onder de indruk. Door een rustige, vriendelijke en duidelijke benadering groeide ze uit tot een vrolijke en levenslustige hond met een duidelijke eigen wil.

 

Judy genoot van de uitstapjes en wandelingen maar ze was niet echt een werkhond zoals je van een retriever zou verwachten. Ze hield van wandelen, apporteren, spelletjes in de tuin en zwemmen maar voor andere activiteiten, zoals jachttraining, speuren, meelopen aan de fiets, was ze niet echt enthousiast te krijgen.

 

Lieve Judy, je was een heel bijzonder en ongelooflijk grappig, lief en vertederend dametje. We missen je!

 


 
JOOMLA TEMPLATES Joomla Templates By JoomlaBear