Body

   (klik op de foto voor zijn fotoalbum)

 

Body (Bobtail) was onze eerste hond uit het dierenasiel maar helaas hebben wij op 6 februari 2008 afscheid van hem moeten nemen. Hij is 12 jaar geworden en we hebben een onvergetelijk mooie tijd met hem gehad.

 

Body was een geweldige hond met een zachtaardig, onverschrokken, moedig en evenwichtig karakter. Hij was zeer gehoorzaam met af en toe een kleine dosis eigenwijsheid.

Hij was op een rustige manier zelfverzekerd en opmerkzaam en hij was erg sociaal en tolerant naar mens en dier. In zijn benadering was hij vriendelijk en bedaard. Body was een echte Adonis! Iedereen was bij de eerste ontmoeting met Body direct van hem gecharmeerd.

 

Body was 9 jaar toen hij bij ons kwam. Hij was verwaarloosd en zijn lichamelijke conditie was erg slecht. Ook had hij veel last van huidproblemen. Spelenderwijs en met veel geduld hebben we zijn conditie opgebouwd. Body had een enorme levenslust en het was heerlijk om met hem samen te werken.

 

Body hield enorm van wandelen, uitstapjes met de auto, zwemmen, apporteren en kuilen graven. Ook van zijn bezoekjes aan de weekmarkt, waar hij door iedereen werd verwend met veel lekkers, genoot hij met volle teugen.

 

Speuren was echt zijn lust en zijn leven en ondanks zijn leeftijd en lichamelijke gebreken was hij enorm fanatiek en gedreven. Hij vond het fantastisch. Tijdens de trainingslessen genoot iedereen van zijn inzet en doorzettingsvermogen.

 

Lieve Body, je was een fantastische trouwe kamereraad en een echte Adonis. We missen je!

 

 


 
JOOMLA TEMPLATES Joomla Templates By JoomlaBear