Bico

  (klik op de foto voor zijn fotoalbum)

 

Bico is inmiddels 9 jaar en zijn persoonlijkheid laat zich duidelijk kenmerken door zijn vriendelijke, zachtaardige en evenwichtige karakter. Hij heeft echt een hart van goud.

 

Bico is een allemansvriend en is erg sociaal naar mens en dier. Hij is enthousiast, mensgericht en gehoorzaam. Een echte vrolijke levensgenieter die het heerlijk vindt om samen met zijn baasjes activiteiten te ondernemen. Van knuffelen kan hij op zijn tijd ook erg genieten maar echte actie heeft de voorkeur.

 

Bico is een energieke hond en heeft veel behoefte aan beweging en actie. Hoe meer actie, hoe beter. Lange wandelingen, meelopen naast de fiets, zwemmen, bal-en zoekspelletjes zijn activiteiten die hij met veel plezier en vol overgave onderneemt. Hij heeft een groot uithoudingsvermogen. Zijn grootste passie is apporteren.

 

Bico vindt het heerlijk om op onderzoek uit te gaan, hij ziet niet snel ergens gevaar in en is ook niet snel onder de indruk van vervelende ervaringen.

 

Bico heeft de puppycursus gevolgd, de basistraining, jachttraining en clickertraining. Ook heeft hij het certificaat DOA bezoekdiervrijwilliger behaald.

Bico traint graag maar hij is geen snelle leerling. Zolang het tempo niet te hoog is vindt hij trainen erg leuk en toont hij veel inzet. We trainen vooral voor de fun!

 

 


 
JOOMLA TEMPLATES Joomla Templates By JoomlaBear